Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Maggi Tekuté korenie a olivový olej zmiešajte v miske. Do vzniknutej marinády vložte na tretiny nakrájané kuracie prsia a nechajte ich marinovať.
Medzitým si pripravte pastu z tmavých fazuľ. Fazule asi z polovice veľkej plechovky rozmixujte s malým strúčikom cesnaku, olivovým olejom a trochou soli.
Na rozpálenom grile kuracie mäso z oboch strán opečte a nakrájajte ho na menšie kúsky.
Do polovice každej placky rozotrite fazuľovú pastu, na ňu dajte nakrájané kuracie mäso, kukuricu a hojne ju zasypte nastrúhaným syrom. Každú tortillu prehnite a presuňte ju na stredne rozpálený gril. Krátko ju opekajte, kým sa nezačne syr taviť, dajte pozor, aby sa placky nezačali pripaľovať.
Zapečené tortilly zložte z grilu a nakrájajte ich na tretiny. Podávajte teplé, pokvapkané osolenou kyslou smotanou, ideálnou prílohou je zeleninový šalát.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Nice Recipe