Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Všetky ingrediencie na marinádu zmiešajte dohromady vo veľkej mise.
Rebrá vložte do marinády a nechajte odležať cez noc.
Rebrá zabaľte do alobalu a grilujte na priamom ohni 40 minút. Keď budú rebierka lepkavé a omáčka takmer vypečená, vyberte rebrá z alobalu a grilujte ďalších 15 minút.
Podávajte s opečeným chlebom s bylinkovým maslom a šalátom Coleslaw.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Test