Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Mäso umyte, osušte a vložte do veľkého hrnca. Prilejte vývar a pridajte koncentrovaný hydinové bujón.
Všetko varte a potom pridajte očistenú mrkvu vcelku. Pokrm varte, až mäso pôjde dobre od kosti - asi 30-45 minút, potom mäso i mrkva vyberte.
Na panvici rozohrejte maslo a prisypte do neho múku. Dôkladne premiešajte a zásmažku potom za stáleho miešania rozrieďte na tekutinu, aby sa nevytvorili hrudky.
Mrkvu nakrájajte na väčšie kúsky a kuracie mäso natrhajte rukami na menšie kúsky. Do koncentrovaného pokrmu pridajte mäso a mrkvu, a tiež nasekanú petržlenovú vňať. Zamiešajte a varte ešte 5 minút.
Pokrm môžete dodatočne ľahko dochutiť citrónovou šťavou, aby sa zdal byť ešte "ľahším" jedlom.
Hotový pokrm podávajte s varenou bielou ryžou posypanú posekanou petržlenovou vňaťou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu