Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Najskôr si všetky ingrediencie pripravíme. Jarnú cibuľku, mrkvu a stopkový zeler očistíme a umyjeme. Jarnú cibuľku nakrájame na kolieska, mrkvu na jemné kocky alebo nuličky a stopkový zeler na jemné plátky. Mango ošúpeme, odstránime tvrdé jadro a nakrájame na malé kocky. Koriander nasekáme nahrubo. Kurací prsný rezeň umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.
Sklenené rezance pripravíme podľa návodu na obale.
Medzitým si na nepriľnavej panvici opečieme sezamové semienka. Necháme na strednom ohni, len niekoľko minút za občasného miešania, kým sa ľahko neopečú a odstránime z panvice.
Na panvici rozpálime olej a pridáme kuracie rezančeky. Cca 3 minúty opekáme, pridáme k mäsu lyžicu Sójovej omáčky teriyaki a restujeme, kým nie je mäso hotové. Všetko vyberieme z panvice. Do panvice po mäse pridáme mrkvu a zeler a 3 minúty restujeme. Pridáme aj mango a jarnú cibuľku a krátko premiešame.
K zmäknutej zelenine vložíme mäso a sklenené rezance. Dochutíme Maggi Sójovú omáčku Teriyaki, limetkovou šťavou a rybou omáčkou. Môžeme podávať! Navrch posypeme koriandrom a sezamovými semienkami. Prajeme Vám dobrú chuť!
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu