Táto misa bola optimalizovaná na 5 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Najprv si musíme vytvoriť základ, teda nakrájať kapustu. Ako na to? Zeleninu zbavíme prvých listov a hlávku rozdelíme napoly. Jednu polovicu nakrájajte nadrobno a vyhoďte jadro. Keď si chceme ušetriť čas a prácu, môžeme namiesto noža použiť mlynček. Umytú mrkvu potom olúpeme a nastrúhame.
Petržlenovú vňať nasekáme nie príliš nadrobno a olúpanú cibuľu nakrájame na drobné kocky.
Kapustu pokvapkáme octom, potom zmiešame s mrkvou, cibuľou a najemno nakrájaným cesnakom (voliteľne).
Všetko dochutíme štipkou soli, čierneho korenia a cukru.
Na koniec pridáme majonézu a všetko premiešame. Kapustový šalát môže byť niekoľko hodín v chladničke, aby sa chuť prepojila a stala sa ešte lepšou a aromatickejšou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu