Cibuľa je nielen skvelým doplnkom do vývaru alebo tradičnej zeleninovej polievky, ale môže byť aj základom na prípravu lahodnej krémovej polievky. Cibuľový krém je jednoduché a rýchle jedlo, ktoré je možné podávať ako každý deň, tak pri špeciálnych akciách. Na prípravu krémovej polievky vám postačí základ v podobe vývaru, zemiakov a samozrejme hlavnej ingrediencie - cibuľa .
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Cibuľu nakrájame na kocky a orestujeme na oleji v hrnci.
Zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky a pridáme do hrnca.
Podlejeme vodou, pridáme kocky vývaru. Varíme, kým zemiaky nezmäknú.
Všetko rozmixujeme tyčovým mixérom na hladký krém.
Podávame s toastom, kroketami alebo vareným vajcom a opečenou klobásou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu