Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice
(0)
220 Min
jednoduchý
Ingredience
6
6-8 porcia
Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.
Krok číslo 3
120 Min
Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.
Krok číslo 4
90 Min
Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.
Krok číslo 1
4
Mäso umyte a osušte.
Krok číslo 2
4
Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.
Krok číslo 3
4
Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.
Krok číslo 4
4
Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu