Pečené rebierka na mede patria k pokrmom, ktoré vás dokážu očariť ako svojim vzhľadom, tak chuťou. Vďaka jedinečnej kombinácii sladkého medu a aromatického korenia sa rebierka stávajú neodmysliteľným prvkom mnohých rodinných stretnutí a osláv.
Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
V miske zmiešame med, vývar, BBQ omáčku, sójovú omáčku, horčicu, prelisovaný cesnak, ocot, olej, tymian, papriku, soľ a korenie.
Rebrá nakrájajte na porcie a namáčajte ich v marináde. Dajte bokom do chladničky na 30 minút až 2 hodiny (najlepšie cez noc).
Predhrejte rúru na 180°C. Rebrá preložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečte 1,5 hodiny, občas otočte a podlievajte zvyšnou marinádou.
Pečené rebierka podávajte horúca s obľúbenou polevou a omáčkami.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu