Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
MAGGI Slepačí bujón rozpustite v 100 ml horúcej vody.
Krok číslo 2
5 Min
Mäso nakrájajte na rezance a smažte v panvici s horúcim olejom.
Krok číslo 3
5 Min
Medzitým ošúpte cibuľu, nakrájajte ju najemno a pridajte ju ku smažiacemu sa mäsu. Pridajte aj všetky nadrtené a premiešané korenie.
Krok číslo 4
5 Min
K prepečenému mäsu nalejte vývar, pridajte hrozienka, džem a smotanu.
Krok číslo 5
5 Min
Všetko poduste pri nízkej teplote asi 5 minút.
Krok číslo 6
2 Min
Dochuťte soľou, zázvorom, paprikou a chilli.
Krok číslo 7
5 Min
Odporúčame podávať s divokou ryžou.
Krok číslo 1
7
MAGGI Slepačí bujón rozpustite v 100 ml horúcej vody.
Krok číslo 2
7
Mäso nakrájajte na rezance a smažte v panvici s horúcim olejom.
Krok číslo 3
7
Medzitým ošúpte cibuľu, nakrájajte ju najemno a pridajte ju ku smažiacemu sa mäsu. Pridajte aj všetky nadrtené a premiešané korenie.
Krok číslo 4
7
K prepečenému mäsu nalejte vývar, pridajte hrozienka, džem a smotanu.
Krok číslo 5
7
Všetko poduste pri nízkej teplote asi 5 minút.
Krok číslo 6
7
Dochuťte soľou, zázvorom, paprikou a chilli.
Krok číslo 7
7
Odporúčame podávať s divokou ryžou.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu