Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
MAGGI Slepačí bujón rozpustite v 100 ml horúcej vody.
Mäso nakrájajte na rezance a smažte v panvici s horúcim olejom.
Medzitým ošúpte cibuľu, nakrájajte ju najemno a pridajte ju ku smažiacemu sa mäsu. Pridajte aj všetky nadrtené a premiešané korenie.
K prepečenému mäsu nalejte vývar, pridajte hrozienka, džem a smotanu.
Všetko poduste pri nízkej teplote asi 5 minút.
Dochuťte soľou, zázvorom, paprikou a chilli.
Odporúčame podávať s divokou ryžou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu