Táto misa bola optimalizovaná na 5 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
1 kocku MAGGI slepačieho bujónu zalejte 500 ml vriacej vody a zamiešajte.
Kačacie sadlo nechajte v hrnci rozpustiť.
Kačacie stehná umyte a dôkladne osoľte zo všetkých strán. Vložte ich do pekáča a posypte rascou.
Takto pripravené mäso zalejte rozpusteným kačacím masťou a pripraveným bujónom, tak aby bola ponorená. (Bujón nemusíte použiť celých 500 ml)
Pridajte vetvičky rozmarínu, priklopte a dajte piecť na 130 ° C na cca 3 hodiny.
Po tejto dobe opatrne vyberieme pekáč z rúry a vyberte z neho mäkká kačacie stehná.
Prepnite rúru na funkciu gril a zvýšte teplotu na 200 ° C.
Stehná vyskladajte na plech papierom na pečenie a pečte do zlatista ešte asi 20 minút.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu