Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Bôčik z oboch strán osoľte, okoreňte, posypte štipľavou paprikou a pokropte MAGGI Tekutým korením.
Prikryte ho a uložte na noc do chladničky.
Rúru rozohrejte na 230 °C. Pečte bôčik pol hodiny a potom znížte teplotu na 130 °C a pečte pri nej 1,5 hodiny, dokiaľ bôčik nebude mäkký a naružovelý.
Vyberte ho z rúry a nechajte vychladnúť. Až vychladne zabaľte ho do fólie a na niekoľko hodín uložte do chladničky.
Bôčik chutí ako údenina, bude tiež znamenitý, keď ho usmažíte do chrumkava na malom množstve oleja.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu