Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Na náplň do cestovín nasekajte dva kusy mozzarelly a v mise ich zmiešajte s ricottou, tromi lyžicami parmezánu, nasekanou čerstvou bazalkou, prelisovaným cesnakom, trochou soli a korenia.
Krok č. 2
15 Min
Cestoviny (odporúčame lumache alebo iné, ktoré sa dajú plniť) vložte do osolenej vriacej vody a varte ich na miernom ohni. Akonáhle začnú mäknúť, ihneď vypnite platničku a sceďte ich. Vychladnuté ich naplňte pripravenou paradajkovo-syrovou zmesou.
Krok č. 3
30 Min
MAGGI Paradajkovú omáčku na taliansky spôsob nalejte do pekáča a pridajte do nej plnené cestoviny. Navrch nakrájajte posledný kus zvyšnej mozzarelly a posypte zvyšným parmezánom. Nádobu vložte do rúry vyhriatej na 200 °C a pečte asi 30 minút.
Krok č. 1
3
Na náplň do cestovín nasekajte dva kusy mozzarelly a v mise ich zmiešajte s ricottou, tromi lyžicami parmezánu, nasekanou čerstvou bazalkou, prelisovaným cesnakom, trochou soli a korenia.
Krok č. 2
3
Cestoviny (odporúčame lumache alebo iné, ktoré sa dajú plniť) vložte do osolenej vriacej vody a varte ich na miernom ohni. Akonáhle začnú mäknúť, ihneď vypnite platničku a sceďte ich. Vychladnuté ich naplňte pripravenou paradajkovo-syrovou zmesou.
Krok č. 3
3
MAGGI Paradajkovú omáčku na taliansky spôsob nalejte do pekáča a pridajte do nej plnené cestoviny. Navrch nakrájajte posledný kus zvyšnej mozzarelly a posypte zvyšným parmezánom. Nádobu vložte do rúry vyhriatej na 200 °C a pečte asi 30 minút.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu