Plnené morčacie stehno - jedlo, ktoré sa bude hodiť ku každej rodinnej večeri. Ukazuje sa, že jeho príprava nie je taká náročná, ako by sa mohlo zdať. Recept na vykostené morčacie stehno je úplne zrejmý – pár ingrediencií, aromatické bylinky a všadeprítomný cesnak vám umožní vytvoriť úžasný pokrm.
Táto misa bola optimalizovaná na 7 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Zo stehna odstráňte kosti a nakrájajte na veľké kusy.
Všetky ingrediencie na marinádu (víno, olej, Harmónia chuti, petržlen, rozmarín, sušený tymián, bobkový list) okrem cesnaku spoločne povaríme a necháme vychladnúť.
Pridajte nasekaný cesnak.
Potom pridajte mäso a nechajte 2 hodiny v chladničke. Po dvoch hodinách vyberte a osušte.
Mleté mäso zmiešame so strúhankou a vajcom. Dochutíme tekutým korením, soľou a korením. Osušené stehno potrieme plnkou, zvinieme a zviažeme niťou.
V hlbokej panvici rozpustíme maslo, pridáme mäso a opekáme do zlatista 10–15 minút.
Pridáme precedenú marinádu a dusíme do mäkka asi 60 minút.
Podávajte teplé.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu