Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Mäso na steaky musí byť správne vyzreté, kúpte si preto hovädzie mäso určené na grilovanie. Vyberte ho z chladničky asi 30 minút pred grilovaním a votrite do neho čerstvo nadrvené korenie.
Teraz pripravíme maslo obchodníka s vínom. Najemno nasekanú šalotku dajte do kastrólika a zalejte ju červeným vínom. Nezakryté ich spoločne nechajte variť, kým sa polovica vína neodparí. Polovicu kocky MAGGI Hovädzieho bujónu zalejte vriacou vodou a nechajte rozpustiť. Hovädzí bujón nalejte do hrnca a znovu varte, kým sa všetka tekutina nestratí. Povarenú šalotku nechajte vychladnúť a potom ju preložte do misky.
Pridajte k nej maslo, nasekaný petržlen a trochu citrónovej šťavy. Spoločne zmiešajte a takto pripravené maslo dajte na chvíľu do chladničky stuhnúť.
Teraz je čas na mäso. Gril rozpáľte na minimálne 200 °C. Oba okorenené steaky osoľte z oboch strán a vložte na rozpálený rošt grilu. Mäso ugrilujte tak, ako ho máte radi.
Hotové steaky nechajte chvíľu odpočinúť a potom ich podávajte s pripraveným maslom.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu