Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
V 500 ml vriacej vody rozpustite 1 kocku MAGGI Slepačieho bujónu. Za stáleho miešania postupne vsypte polentu, prilejte lyžicu olivového oleja a varte 1 minútu.
Zapekaciu misu vymažte tenkou vrstvou olivového oleja, rozotrite do nej uvarenú polentu a nechajte úplne vychladnúť.
Medzitým nakrájajte tekvicu a mrkvu a dajte ich variť do osolenej vody. Po zmäknutí tekvicu s mrkvou zlejte, pridajt maslo a rozmixujte dohladka. Tekvicové pyré osoľte a okoreňte podľa chuti.
Stuhnutú polentu nakrájajte na štvorce a tie zmažte z oboch strán na olivovom oleji do zlatista.
Ešte teplú polentu servírujte s tekvicovým pyré, rozdrobenou nivou, čerstvou šalviou a nasekanými vlašskými orechami.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu