Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Štvrť tekvice hokaido nakrájajte na mesiačiky, rozprestrite na plech alebo do zapekacej misy a pokvapkajte olejom.
Takto pripravenú tekvicu dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov. V priebehu asi 20 minút zmäkne. Nechajte ju vychladnúť a potom ju tyčovým mixérom rozmixujte na hladké pyré.
Kocku MAGGI Zeleninového bujónu zalejte 500 ml vriacej vody a nechajte ju rozpusit.
Najemno nasekanú cibuľu dajte orestujte na oleji v hlbšej liatinovej panvici. Keď začne zľahka zlatnúť, prisypte k nej neprepranú ryžu a spoločne zarestujte, aby sa ryža obalila olejom.
Potom všetko zalejte bielym vínom a nechajte na 2-3 minúty odpariť alkohol. Za stáleho miešania prilievajte postupne bujón. Vždy, keď sa vstrebe do ryže, prilejte ďalšiu časť. Takto varte kým ryža úplne nezmäkne.
Nakoniec vmiešajte pripravené tekvicové pyré, risotto dosoľte a zľahka okoreňte čerstvo namletým korením.
Tekvicové risotto servírujte s nasekanými vlašskými orechmi a nakrájaným modrým syrom.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu