Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Kuracie paličky zo všetkých strán osoľte a okoreňte.
Teraz si pripravte marinádu z oleja, citrónovej šťavy, citrónovej kôry, oregana a nadrcených strúčikov cesnaku.
Touto zmesou mäso zo všetkých strán pokryte a nechajte marinovať minimálne hodinu. V inej nádobe zalejte vriacou vodou 1 kocku MAGGI slepačieho bujónu a zamiešajte.
Keď je mäso namarinované, na troche oleja ho vo väčšej liatinové panvici zo všetkých strán sprudka opečte. Zvyšok marinády si nechajte.
Opečené mäso vyberieme na tanier az panvy odstráňte olej aj pripečené zvyšky. Teraz dajte na panvicu rozohriať lyžicu masla a na nej restujte najemno nasekanú cibuľu.
Teraz k nej pridajte nepropláchnutou ryžu a zvyšnú marinádu. Krátko orestujte, aby sa ryža obalila tukom.
Rúru predhrejte na 180 ° C.
K ryžu teraz prilejte horúci MAGGI Slepačí bujón, pridajte kuracie paličky, priklopte a dajte piecť na cca 30 minút. Po pol hodine odklopte a pokrm dopečte dozlata ešte asi 5 minút. Pred podávaním jedlo posypte nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
abc@gmail.com