Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Dajte do cca 1 litra vody variť kuracie skelet spoločne s mrkvou a 1 kockou MAGGI slepačieho bujónu.
Asi po 90 minútach vývar zlejte az kuracieho skeletu oberte mäso. Mrkva nakrájajte.
Vo väčšom hrnci na lyžici masla orestujte nasekanú cibuľu, do sklovita, pridáme ryžu a spoločne ju zarestujte s cibuľkou.
Do hrnca teraz vlejte scedený vývar a varte, kým ryža nezmäkne.
V miske rozšľahajte jedno vajce. To tenkým pramienkom za stáleho šľahania vlejte do vriacej polievky.
Do polievky nakoniec pridajte uvarenú mrkvu, obranné kuracie mäso, citrónovú šťavu a kôru z polovice citróna. Dochuťe ju soľou a korením.
Polievku servírujte s nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu