Keď v roku 1886 Július Maggi vymyslel recept na tekuté korenie, netušil, aký bude mať úspech. Už viac ako 130 rokov tento originál patrí do každej českej a slovenskej kuchyne a mnohým z nás jeho chuť a vôňa pripomínajú detstvo.
Maggi Tekuté korenie sa neteší obľube len v Česku alebo na Slovensku. Naši spotrebitelia v ostatných európskych štátoch ako napríklad Poľsko alebo Nemecko si ním s láskou dochucujú svoje pokrmy už mnoho dekád. Aby sme uspokojili veľký dopyt po našom origináli, vyrábame ho v niekoľkých závodoch v Európe, a preto sa jeho zloženie v rôznych štátoch môže líšiť. Pri výrobe vo všetkých našich závodoch ale vždy dbáme na kvalitu surovín aj osvedčené výrobné procesy, takže si môžete byť istí, že vaše Tekuté korenie je presne také, aké ho poznáte a máte radi.
Maggi Tekuté korenie je skvelým pomocníkom pri každom varení, dochucovaní alebo úprave jedál. Stačí vám len pár kvapiek a môžete sa tešiť na pokrm plný chuti.
Maggi tekuté korenie je charakteristické nielen svojím žlto-červeným štítkom, ale predovšetkým svojou nezameniteľnou, intenzívnou chuťou. Vedeli ste ale, že ho môžete použiť nielen v klasickej ale aj v modernej kuchyni?
Výdatné polievky, dusené mäso, ale aj hamburgery, pokrmy z Wok panvice či tortilly dostanú vďaka Maggi tekutému korenie charakteristicky plnú chuť. Môžete si s ním pripraviť tiež lahodné šalátové zálievky a dipy alebo ho použite na dochutenie hranolčekov, omeliet a zeleniny.